Magamról

OMMANIPADMEHUM

Az emberi érzelem, a lelkivilágunk benső valósága, stabilitása és állapota általános értelemben sérülékeny, törékeny és sebezhető lehet. Nemtől, kortól, vallási elhivatottságtól, szociális fejlettségtől függetlenül, az életünk legapróbb részletei és a körülményeink is, erős, befolyásoló hatással vannak ránk. Szinte minden pillanatban ér minket újabb és újabb hatás, információ, tapasztalat és impulzus, akár felfogjuk ezeket, akár nem. A lelkiállapotunk harmonizálása, kiegyensúlyozása, és folyamatos karbantartása éppen ezért fontos kellene, hogy legyen mindenkinek.

Kedves Látogató!

Test- Lélek Stúdiómat azért nyitottam meg, hogy a hozzám fordulókat nyugodt, családias környezetben távol a külvilág zajától, stresszhatásaitól tudjam a kiegyensúlyozott élethez segíteni. Az alábbi rövid ismertetőm alapján megismerheti milyen ismereteim és tapasztalataim fogják Önt hozzá segíteni a boldogabb, egészségesebb élethez.

Bánát Erikának hívnak 1970-ben a rák havában születtem. Utamat és tanulmányaimat 20 éve kezdtem egy családi okból kifolyólag.

Utam során sokfelé jártam, sok tanítóval és tanítással megismerkedtem, melyek mind mélyen megalapozták a mai tudásomat. Tanultam Agykontrollt, talpmasszázst, Prana energiát, Angyal kommunikációt és Cigány-kártya vetést. De a Feng shui és Vaszati térrendezés sem áll távol tőlem.

Igazából a világra nyitottan és nyitott szemmel járok, úgy érzem még rengeteg tanulni valóm van de a mostani tudásommal is nagyon sok emberen tudok segíteni, olyan tudáshalmazt sikerült átlátnom ami biztosíték a gyógyítás pozitív hatásainak eléréséhez.

Minden embernek joga van boldogságban, egészségben élni és ezt csak önmaga tudja megteremteni! 

 

Az általam nyújtott szolgáltatások az orvosi kezelést nem helyettesítik, de rendkívül hatékonyan kiegészítik azt és megfelelőképpen segítik a teljes gyógyulást!